Dj huren bruiloftmuziek coverband voor verjaardag

De band is zondermeer te boeken voor een avondvullend programma zonder DJ maar vanwege de sterk toenemende vraag om band en DJ te combineren is er een eigen professionele DJ tafel aangeschaft. Deze wordt bediend door Robert of DJ Melissa Sneekes. Robert draait feestmuziek/Hollands/Eighties en modern en DJ Melissa is meer gespecialiseerd in alle moderne stijlen zoals Deephouse, Techno, Afro house etc.. Indien u toch graag een DJ bij de band wil hebben zonder daar extra voor te betalen dan is Robert de aangewezen persoon om uw feest tot een succes te maken. In principe zijn dus al onze optredens inclusief een gratis DJ.. U kunt het ook omdraaien, een DJ huren en er gratis voor uw huwelijksfeest of ander privefeest een coverband bij krijgen. Alleen Melissa moet extra betaald worden. Overigens zijn de prijzen erg redelijk. Een DJ huren met coverband is de meest ideale combinatie voor bruiloftmuziek of verjaardag.

DJ huren samen met een coverband

Onze band samen met andere artiesten boeken is dus mogelijk. Zoekt u bruiloftmuziek, feestmuziek of achtergrondmuziek dan is onze combinatie van DJ en Band echt wat u zoekt. Deze combinatie staat garant voor een fantastische avond voor zowel jong en oud(er).

De band beschikt zelf over zeer goede DJ apparatuur die alle mogelijke vormen van geluid aan kan. Wilt u uw usb stick, memory card, telefoon, ipod of cd aansluiten? Alles is mogelijk en elk nummer wat u wil horen kunnen wij draaien ook al is de track nog zo onbekend..

WAT WILT U OVER ONS WETEN?

Komt u een keer op een woensdag avond gezellig langs in Den Haag om ons live te beluisteren? Wilt u live demo’s ontvangen?

Alles is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op.

Ziggy Stardust Experience.

Den Haag

Telephone: +31 626 192588